Primers canvis




DEL 8 AL 12 DE NOVEMBRE

Hem decidit fer un parell de modificacions a l’estructura del bloc. Com que inicialment havíem creat pàgines fixes, quedava un disseny molt estàtic, per tant hem decidit canviar les pàgines d’ Autors, Diari, Propostes didàctiques i Actualitat per llistes d’entrades organitzades per etiquetes. Així, totes les entrades que anem fent es veuran a la pàgina principal.

També,  hem creat uns gadgets per cada una de les seccions de la barra lateral. Hem modificat el codi HTML per editar la imatge antiga del Port de Palamós, hem adjuntat la llista de blocs dels nostres companys, hem creat un gatget de les pàgines del nostre bloc, hem posat enllaços externs com l’Ajuntament o la Ràdio de Palamós i, per últim n’hem creat un perquè es veiés una  presentació de les imatges que hem posat dins la pàgina de fotos.

Finalment, quan hem tingut tot el disseny més o menys acabat, hem començat a posar tota la informació. Generalment, la informació l’hem extret de pàgines web com l’Enciclopèdia catalana i l’Ajuntament de Palamós entre d’altres.




Entradas relacionadas por categoría:



0 Responses