Comencem!




DEL 25 AL 28 D'OCTUBRE


Després de crear el grup hem estat debatent quina localitat faríem. Al final, hem triat Palamós, perquè un dels membres del grup és d’allà i creiem que podrem treure-li molt de profit,  ja que és una localitat amb molta varietat geogràfica i cultural.

Com que mai hem fet un projecte didàctic d’aquestes característiques no sabem com ens quedarà, per això segurament anirem modificant el contingut o l’estructura del bloc.

A la hora de triar un disseny, com que no ens acabava de convèncer cap dels que hi havia per triar, hem optat per adaptar una plantilla existent i fer les modificacions pertinents al codi HTML.

Tot seguit, hem plantejat l’estructura i l’organització del bloc. Per tant hem creat pàgines fixes als dos menús i hem decidit que en el menú principal hi anirien els apartats d’ Objectius, Municipi, Història, Economia i Futurs. En canvi, en el menú superior hi posaríem  Autors, Diari, Propostes didàctiques, Actualitat, Fotos i Vídeos.

Un dels elements que hem mantingut de la pàgina antiga ha estat el RSS (el signe blau de dalt a la dreta) ja que ens ha semblat interessant que els lectors es puguin subscriure i llegir el contingut del nostre bloc a través d’aquest sistema automàtic. 



Entradas relacionadas por categoría:



0 Responses