Mil i un canvis!



DEL 3 DE DESEMBRE AL 12 DE GENER

Després de parlar amb la professora hem reestrucutrat la majoria d’apartats del bloc. Inicialment, nosaltres havíem fet un bloc pensat perquè els mestres de primària poguessin agafar idees i recursos pels alumnes. Per això, hem intentat seguir els consells de la tutora i explicar el pobles de  forma més senzilla i amb un vocabulari adient pels nens de primària. Ha estat una mica difícil i ens ha portat molta feina, ja que la majoria dels membres del grup no coneixíem en profunditat la localitat i hem agut de consultar vàries fons bibliogràfiques.

Afortunadament, després de buscar informació a la Biblioteca i a l’Ajuntament de Palamós i creiem que hem aconseguit adequar-nos a les propostes de la professora. D’aquesta forma, hem resumit els apartats de Municipi, Economia i Història, i hem completat altres pestanyes com Actualitat i Vídeos, que ens ajudaran a comprendre una mica més la vida de Palamós.

Finalment, hem creat tres propostes didàctiques més. La primera no ens ha portat gaires problemes, ja que després de buscar la informació l’hem redactada seguint una estructura semblant a les anteriors. Malauradament, les pràctiques que sí que ens han dificultat la feina han estat els dos JClics  que hem elaborat. A part  que, crear-los no ha sigut gens fàcil, penjar-los al bloc tampoc. Hem hagut de demanar ajuda a un estudiant d’informàtica perquè ens aconsellés i ens proporcionés unes pautes.

Afortunadament, ho hem aconseguit i creiem que a part dels continguts de Ciències Socials que hem aprés amb la realització del bloc, també hem conegut una mica més Palamós i hem aprés a utilitzar diversitat de recursos TIC que desconeixíem.

Entradas relacionadas por categoría:



0 Responses